Krijg nieuwe inspiratie voor je muren door de Flexa Visualizer App

Krijg nieuwe inspiratie voor je muren door de Flexa Visualizer App

Als je twijfelt of jou gekozen kleur voor je muren wel je juiste is, dan is dat best spannend. De Flexa Visualizer App maakt het spelen met honderden kleuren mogelijk, je ziet je muren direct en live op je scherm transformeren.

De Flexa Visualizer App maakt het spelen met honderden kleuren mogelijk, je ziet je muren direct en live op je scherm transformeren. Je kunt dus experimenteren en er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt.

Zodra je de gratis App hebt gedownload op je iPhone of Android-telefoon kun je de kamer, slaapkamer die je graag zou willen schilderen scannen, gebruik de live modus om gelijk een transformatie te zien, of sla het op als foto of video. Het is simpel, klik gewoon op het scherm waar je zou willen schilderen en probeer verschillende kleuren uit. Zo krijg je een goed beeld van hoe je kamer eruit komt te zien.

Laat je inspireren door de wereld om je heen met de vindingrijke Kleurkiezer-technologie. Of het nou gaat om je favoriete kussen of een mooi schilderij. Zodra je jouw favoriete kleur hebt gevonden zal de app deze vastleggen en een kleurmatch vinden die je direct terugziet op je muren. De mogelijkheden zijn oneindig!

Bron: Flexa.nl

Delen: Twitter LinkedIn Facebook E-mail

permalink

Ook interessant

Terug naar het overzicht

 

Budgetverf
Zonneplan
NMH
Klimadak
De Parket Pro
Terug naar boven