‘Klusplaats wil klusbedrijven en ZZP’er helpen tijdens Corona-crisis’

  ‘Klusplaats wil klusbedrijven en ZZP’er helpen tijdens Corona-crisis’

Na een prima start in 2020 veranderde het beeld de afgelopen 4 weken drastisch voor alle klusbedrijven en zelfstandige klussers.

Ook Klusplaats.nl merkt dat consumenten niet goed weten hoe ze er mee om moeten gaan. Echter zijn er wellicht diverse klussen uit te voeren, indien er verder niemand aanwezig is, of de werkzaamheden gescheiden kunnen worden uitgevoerd.

Klusplaats wil deze klusbedrijven en zzp’ers helpen in deze voor hen onzekere en lastige tijd. Klusplaats.nl verlaagt het abonnement per direct van 275 euro naar 150 euro per jaar, met gebruik van alle toepassingen. Ook kun je als klusser of klusbedrijf 3 maanden gratis je account testen en reageren op alle beschikbare klussen zonder ook maar iets te betalen in welke vorm dan ook.

Meld je nu gratis aan op Klusplaats.nl

Maatregelen en steun van onze overheid

De overheid ontwikkelt maatregelen voor ondernemers en zelfstandigen om deze bij te staan. Blijf op de hoogte van de berichtgeving van de Rijksoverheid en hier van de MKB Nederland uitingen. De veelgestelde vragen voor werkgevers en ondernemers over financiële maatregelen vind je hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook E-mail

permalink

Ook interessant

Terug naar het overzicht

 

Budgetverf
NMH
Zonneplan
Klimadak
Terug naar boven