Skil introduceert de DIY beginners app!

Skil introduceert de DIY beginners app!


Skil introduceerde de DIY 4 beginners website medio juni 2012. Sindsdien is er al veel gebeurd: er is een mobiele website ontwikkeld, veel nieuwe stappenplannen & klustips zijn aan het platform toegevoegd en DIY 4 beginners is momenteel beschikbaar in 17 talen en 25 URL versies.


Nu introduceert Skil weer iets nieuws: de DIY 4 beginners app voor mobiele apparaten, super handig voor tijdens het klussen. De app is beschikbaar voor zowel Android als Apple toestellen.

Het grote voordeel van de DIY 4 beginners app is dat je de klushulp mee kunt nemen tijdens de klus. Dat betekent dat je alle benodigde informatie direct binnen handbereik hebt! Via de nieuwe app heb je toegang tot Skil 's uitgebreide platform met stappenplannen, informatie over gereedschapgebruik en allerlei klustips. Duidelijke, eenvoudig te volgen instructies zijn nu beschikbaar voor bijna 50 verschillende klussen, in en om het huis, en deze lijst blijft de komende periode groeien.

Waarom een DIY 4 beginners app?

Er zijn verschillende redenen waarom we een DIY 4 beginners app hebben ontwikkeld:

• De smartphone penetratie groeit aanzienlijk in Europa (momenteel 57%)

• ‘Branded apps’ zijn erg populair voor onderzoek via mobiele apparaten, 26% start zijn / haar zoektocht via branded apps

• 89% van de tijd besteed aan media is door middel van mobiele apps

Je kunt de DIY 4 beginners app downloaden door op onderstaande url 's te klikken.

Deel je ervaring!

Help ons door de app te downloaden en een (positieve) beoordeling te schrijven, deze beoordelingen zijn namelijk erg belangrijk! Des te meer positieve recensies, des te meer downloads van de app dit zal genereren!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook E-mail

permalink

Ook interessant

Terug naar het overzicht

 

Zonneplan
Klimadak
Budgetverf
NMH
Terug naar boven