Anker Stuy lanceert webshop 

Anker Stuy lanceert webshop 

Anker Stuy Verven uit Terwispel biedt als ‘s lands eerste verffabrikant voortaan producten rechtstreeks aan de professionele schilder als de consument via de nieuwe online shop ankerstuyshop.nl

Professionele verf nu ook voor jou
Anker Stuy Verven levert duurzame verf- en laksystemen aan de professionele markt. Niet voor niets zijn ze in Nederland marktleider in de timmerindustrie. Daarnaast bereiken ze schilders, meubelmakers en interieurbouwers middels een landelijk grossiersnetwerk. Ter uitbreiding van de huidige marktsegmenten is de webshop in het leven geroepen. Via deze webshop worden de professionele verven van Anker Stuy en bijbehorende benodigdheden aan de consument aangeboden. Dat betekent dus dat iedereen zijn of haar verfklus op professionele wijze kan klaren.

Rechtstreeks uit de fabriek
Anker Stuy Verven is verantwoordelijk voor het gehele proces rondom verf, dat betekent het bedenken, ontwikkelen en produceren ervan. In de fabriek wordt elke dag de verf geproduceerd, waarna elke liter nog op het laboratorium getest wordt op basis van de vastgestelde kwaliteitseisen. Op deze manier wordt er topkwaliteit bij iedere liter verf gegarandeerd.

bron:  www.ankerstuyshop.nl

Delen: Twitter LinkedIn Facebook E-mail

permalink

Ook interessant

Terug naar het overzicht

 

Klimadak
Zonneplan
NMH
Budgetverf
Terug naar boven